Fizetési Módok


A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

Kedves Ügyfelünk,

2021 január elsejétől életbe lépett az Európai Unió pénzforgalmi irányelvének (PSD2) részét képező erős ügyyfélhitelesítés, ami egy plusz biztonsági ellenőrző lépést jelent a bankkártyás fizetések során. Ez az extra biztonsági lépés a kártyatulajdonosokat védi a bankkártyás csalások ellen.

Az erős ügyfélhitelesítéshez szükséges teendők bankonként eltérőek lehetnek.

Az alábbi oldalon megtalálhatóak a nagyobb magyar kártyakibocsátók tájékoztatói ezt illetően: https://erosugyfelhitelesites.hu/bankok-megoldasai.
A részletekről és a szükséges teendőkről a kártyákat kibocsátó bankoknál lehet részletesebb tájékoztatást kérni.

Az online bankkártyás fizetésekben több szereplő is részt vesz: a kártyaelfogadó, a kártyatársaság, a kártyát kibocsátó szervezet és számos más technikai szolgáltató. Az új biztonsági rendszer összetettsége miatt egy ideig el fog tartani, mire a fizetési folyamatok zökkenőmentsen fognak zajlani. A fizetési folyamat bármelyik elemében bekövetkező hiba a teljes fizetést sikertelenné teheti. Mindezek miatt, ha fizetése során problémába ütközik és biztos benne, hogy az erős ügyfélhitelesítéshez szükséges előfeltételeknek megfelel (regisztrált mobiltelefon a kártyakibocsátó bankjánál és/vagy a kártyakibocsátó bank mobilalkalmazása), kérjük néhány perc múlva próbálják meg a fizetést ügyfelei újra.

A Barion rendszere teljesíti az új folyamat követelményeit és nincs benne ismert hiba, azonban a kártyatársaságok rendszere ideiglenes fennakadásokat produkálhat, melynek kijavításán nagy erőkkel dolgoznak. Ez eredményezheti azt, hogy ugyanazzal a kártyával egyszer sikeres, máskor pedig sikertelen lesz egy fizetés.

Az új rendszert a bankok és a kártyatársaságok országos szinten még jelenleg is finomítják. Biztosak vagyunk benne, hogy hamarosan helyreáll minden online bankkártyás fizetés esetében a megszokott rend és mindenki biztonságosan, sikeresen tudja használni bankkártyáját az online térben.


 


Banki Előreutalással

Kereskedelmi és Hitelbank

LRH ABSOLUTE MB Kft.

Bankszámlaszám:

10404072-50526852-77811005

IBAN: HU08 1040 4072 5052 6852 7781 1005

A megrendelést a banki átutalás után tudjuk elküldeni.

Megrendélés után kérjük utalja át a pontos összeget , tüntesse fel a tranzakció azonosítót!

Info@livingroomhairbudapest.hu


 


Paypal

Ezen fizetési mód esetén a PayPal rendszerébe irányítjuk át a vásárlót. Ott használhatja bankkártyáját vagy már meglévő PayPal felhasználóját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a PayPal oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz. Elfogadott bankkártyák: Visa (egyes Electron kártyák is), EC/MC dombornyomott kártyák.