A márkáról

HISZÜNK AZ AUTENTIKUS SZÉPSÉGBEN

Az Authentic Beauty Concept egy olyan teljes körű prémium márka, amelyet fodrászokkal közösen alkottunk meg, azzal a céllal, hogy megvessük lábunkat az autentikus szépség útján. Ismerd meg hitvallásunkat.

#AUTHENTICBEAUTYMOVEMENT
#MYBELIEF
 LÉPJ AZ AUTENTIKUS HAJ ÚTJÁRA

HelpYourSalon

HELPYOURSALON

A koronavírus kitörése korlátozza mindennapjainkat, hatással van életünkre és vállalkozásainkra. Az Authentic Beauty Concept a HelpYourSalon.com kezdeményezésen keresztül felajánlja támogatását a fodrászoknak, éljenek a világ bármely részén...

GYÖNYÖRŰ, KÓCOS HATÁSÚ SELLŐ TEXTÚRA

GYÖNYÖRŰ, KÓCOS HATÁSÚ SELLŐ TEXTÚRA

Az éppen megfelelő sótartalmú új Nymph Salt Sprayvel úgy alkothatsz könnyed, tengertparti stílusú hullámokat és gyönyörű, kócos hatású sellő texúrákat, hogy nem kell a haj kiszáradása miatt aggódnod.

SZALONKERESŐ
Beszélgetések valódi szakértőkkel: Adam Garland, session stylist

BESZÉLGETÉSEK VALÓDI SZAKÉRTŐKKEL: ADAM GARLAND, SESSION STYLIST

A brit session stylist beépíti a mindfulnesst, a mindennapi meditációt és a letisztult szépséget a csúcsdivat világába. A munkája saját, személyes hozzáállását tükrözi, és életre kelti az Authentic Beauty Concept jelentette mementót.

EGY KÖZÖSSÉG VAGYUNK, EGY KÖZÖS HITTEL

EGY KÖZÖSSÉG VAGYUNK, EGY KÖZÖS HITTEL

Az Authentic Beauty Concept születését fodrászok, kézművesek és közös értékeket valló emberek inspirálták. Ismerd meg történetünket! #AuthenticBeautyMovement

EMBEREK
Beszélgetések valódi szakértőkkel: Adam Garland, session stylist

BESZÉLGETÉSEK VALÓDI SZAKÉRTŐKKEL: ADAM GARLAND, SESSION STYLIST

A brit session stylist beépíti a mindfulnesst, a mindennapi meditációt és a letisztult szépséget a csúcsdivat világába. A munkája saját, személyes hozzáállását tükrözi, és életre kelti az Authentic Beauty Concept jelentette mementót.

Légy őszinte önmagadhoz

LÉGY ŐSZINTE ÖNMAGADHOZ

Modelljeinél is a #wokeuplikethis (így ébredtem fel) stílus kiemelésére törekszik. A hajstylist, Linda Shalabi bepillantást enged számunkra a már-már védjegyének számító légiesen könnyed hajpraktikáiba.

Védjegyének számító stílusa: Tökéletesen tökéletlen.

VÉDJEGYÉNEK SZÁMÍTÓ STÍLUSA: TÖKÉLETESEN TÖKÉLETLEN.

Az autentikus és egyedi stílusairól ismert hajstylist és szalontulajdonos, Hester Wernert-Rijn osztja meg velünk a tapasztalatait.

Autentikus minimalizmus

AUTENTIKUS MINIMALIZMUS

A minimalizmus az az alap, amelyre Jean-Philippe Beaupied a munkái során épít. Tudd meg, hogy miért épp a fodrászat kézműves oldalát értékeli a legtöbbre.

No-filter szemlélet

NO-FILTER SZEMLÉLET

Hogyan köszönhet vissza az esztétikai szemléleted a mindennapi munkádban? Találkozz Said Rubaii-val a saját nevét viselő, trendi, berlini-negyedben lévő szalonjában.

Legjobb a legjobbak között

LEGJOBB A LEGJOBBAK KÖZÖTT

Az Authentic Beauty Concept Working Hairspray elnyerte a JOY Prix de Beauté-n az év hajformázója díját.

Yanina Trapachka #MyBelief hitvallása

YANINA TRAPACHKA #MYBELIEF HITVALLÁSA

A lengyel stylist az Authentic Beauty Movement számára készített videójában kifejti, hogyan legyünk autentikusak, és beszél arról is, mit jelent az egyszerűség, valamint önmagunk szeretete.

Jessica Skye #MyBelief hitvallása

JESSICA SKYE #MYBELIEF HITVALLÁSA

Nappal jógaoktató, éjjelente DJ: a londoni kreatív szakember a jógamatracán vagy a táncparketten talál rá az autentikus szépségre. A videóban láthatjuk, hogyan ötvözi két szenvedélyét.

#MyBelief – Ina Lekiewicz

#MYBELIEF – INA LEKIEWICZ

A divatfotós megosztja egyedi elképzelését az autentikus szépségről, és elmagyarázza, hogy azért hozta létre saját divatmagazinját, hogy mindezt nyomtatásban is kifejezésre juttassa.

#MyBelief –  Igor Josifovic

#MYBELIEF – IGOR JOSIFOVIC

Igor Josifovic, az éles szemű belsőépítészeti szakember, szereti meglátni az autentikusságot a természet szépségében. Engedd, hogy a videó segítségével végigkalauzoljon a zöld világában.

#MyBelief – Christine Friberg

#MYBELIEF – CHRISTINE FRIBERG

A svéd DJ és stylist Authentic Beauty Movement számára készített videójában megmutatja, hogyan marad hű önmagához, és miként őrzi meg kreativitását és szabadságát.

Astrid Eudeline #MyBelief hitvallása

ASTRID EUDELINE #MYBELIEF HITVALLÁSA

Austrid Eudeline papírművész megosztja egyedi elképzeléseit az autentikus szépséggel kapcsolatban, és elmeséli, hogyan hat át mindent a színek szépsége

A városi nomád lágy vidéki gyökerekkel

A VÁROSI NOMÁD LÁGY VIDÉKI GYÖKEREKKEL

Fedezd fel a belső erejét és külső szépségét.

A könnyed szépség francia attitűddel

A KÖNNYED SZÉPSÉG FRANCIA ATTITŰDDEL

A kaliforniai strandhangulat és a francia hanyagság találkozása - Annabelle Belmondo "két oldala".

Az egyedi iker

AZ EGYEDI IKER

Chloe Nguyen énképére a legnagyobb hatást az ikertestvérével való szoros kapcsolata gyakorolta. Nézd meg, ő hogyan emeli ki az egyedi szépségét

A belülről fakadó szépség

A BELÜLRŐL FAKADÓ SZÉPSÉG

Dolgozott Milla Jovovics-csal és Kate Moss-szal akkoriban, mikor a nyers realizmus az extrémitások irányába fordult. Drew Jarrett és az autentikus szépség megragadása.

A vakmerő és bohém divatbennfentes

A VAKMERŐ ÉS BOHÉM DIVATBENNFENTES

Gabrielle Rul az egyedi szemléletmódján és inspirációján keresztül emelkedik ki a tömegből. Kikértük a véleményt a természetes lookokról és az autentikusságról.

Nincs ilyen termék
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft