A márkáról

CSOMAGOLÁS

CSOMAGOLÁS

Nem csak az számít, hogy mi van belül. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy az Authentic Beauty Concept termékekhez használt csomagoláshoz a legfenntarthatóbb módszereket használtuk, de közben egy percre sem feledkeztünk meg a prémium designról.

FENNTARTHATÓSÁG
Hydrate

Újrahasznosíthatóság 

Minden palackunk és tégelyünk újrahasznosítható és újrahasználható. Láttunk már néhány #AuthenticBeautyMovement szalont, ahol a tégelyeket dekoratív virágcserepekként használták újra!

Hydrate

Újrahasznosított tartalom

Bár az újrahasznosíthatóság mindig is a szívügyünk marad, ez csak az első lépés a fenntartható megoldások sorában. Arra törekszünk, hogy a csomagoláshoz 80%-ban fogyasztói felhasználás után újrahasznosított műanyagot használjunk, és mégis megőrizzük a palackok kellemes tapintását.

Hydrate

Refill Bar

Büszkén mutatjuk be a legújabb innovációnkat, amivel egy hatalmas lépést tettünk az élhetőbb jövő felé: megérkezett az Authentic Beauty Concept Refill Bar!

A legjobb ötletek mindig egy kávé mellett születnek, és most sem volt ez másképp! Soha nem tesszük ki a lábunkat otthonról egy újrahasznosítható pohár vagy vizespalack nélkül. Miért ne vezethetnénk be tehát hasonló eljárást a szalonokban, amellyel egyszerre támogathatnánk a körforgásos gazdálkodást és csökkenthetnénk a műanyag hulladékot?!

Mutatjuk, hogy működik: a stylistod az egyedi, professzionális konzultáció során kiválasztja a hajszükségleteidnek megfelelő termékcsaládot, amelyet 92%-ban újrahasznosított műanyagból készült és 85%-ban bio-alapú PE-címkével ellátott palackban biztosít a rendelkezésedre. Ha pedig kiürült, ahelyett, hogy a szemétben landolna vagy újrahasznosítanád, vidd vissza a szalonodba és töltsd meg a Refill Barnál a kedvenc samponoddal vagy hajbalzsamoddal. Egy apró lépés neked, egy hatalmas lépés a környezetnek!

A Refill Bar máris megtalálható néhány európai #AuthenticBeautyMovement szalonban. A célunk, hogy minél inkább meghonosítsuk ezt a gyakorlatot a szalonokban az elkövetkező években. Bár a változáshoz idő kell, már alig várjuk, hogy lássuk, hogyan működik a koncepció a gyakorlatban!

Keresd meg a hozzád legközelebb eső Refill Bart a Szalonkeresőben.

HISZÜNK AZ AUTENTIKUS SZÉPSÉGBEN

Az Authentic Beauty Concept egy olyan teljes körű prémium márka, amelyet fodrászokkal közösen alkottunk meg, azzal a céllal, hogy megvessük lábunkat az autentikus szépség útján. Ismerd meg hitvallásunkat.

#AUTHENTICBEAUTYMOVEMENT
#MYBELIEF
 LÉPJ AZ AUTENTIKUS HAJ ÚTJÁRA !

GYÖNYÖRŰ, KÓCOS HATÁSÚ SELLŐ TEXTÚRA

GYÖNYÖRŰ, KÓCOS HATÁSÚ SELLŐ TEXTÚRA

Az éppen megfelelő sótartalmú új Nymph Salt Sprayvel úgy alkothatsz könnyed, tengertparti stílusú hullámokat és gyönyörű, kócos hatású sellő texúrákat, hogy nem kell a haj kiszáradása miatt aggódnod.

Történetek

TÖRTÉNETEK

A hiteles szépség koncepciót a világ minden tájáról és minden korosztályból származó trendek ihlette. Felfedezni a világot.

TÖRTÉNETEK
Városi tippek: Christine Friberg göteborgi utcai stílusa

VÁROSI TIPPEK: CHRISTINE FRIBERG GÖTEBORGI UTCAI STÍLUSA

A svéd stylist, klubpromóter és DJ az utcai stílusból és a zenében fellelhető textúrából merít ihletet városa, Göteborg bennfentes bemutatása során.

Találkozz az #authentic​beauty​movement valódi mozgatórugóival

TALÁLKOZZ AZ #AUTHENTIC​BEAUTY​MOVEMENT VALÓDI MOZGATÓRUGÓIVAL

Mit jelent valójában a szépség? Az Autentikus Szépségmozgalom kreatív tagjai elárulják, hogy miért épp az autentikusság az új trend.

Az Authentic Beauty Movement a szépség egy új arcát mutatja be

AZ AUTHENTIC BEAUTY MOVEMENT A SZÉPSÉG EGY ÚJ ARCÁT MUTATJA BE

Az egyedülálló rendezvény összehozta az Authentic Beauty Movement tagjait a világ minden pontjáról, hogy szabadjára engedjék kreativitásukat, megosszák egymással készségeiket és megünnepeljék egyediségüket.

Fejezd ki önmagad – Mi tesz valakit széppé?

FEJEZD KI ÖNMAGAD – MI TESZ VALAKIT SZÉPPÉ?

Az #authenticbeautymovement hat tagja osztja meg a gondolatait arról, hogy hogyan legyünk szépek azáltal, hogy elfogadjuk a közöttünk lévő egyéni különbségeket, és jól érezzük magunkat a bőrünkben.

Express Yourself – Was bedeuten Kreativität und Inspiration für dich?

EXPRESS YOURSELF – WAS BEDEUTEN KREATIVITÄT UND INSPIRATION FÜR DICH?

Sechs #authenticbeautymovement Influencer erzählen mehr über ihre Inspiration, wie ihre kreativen Ideen Wirklichkeit werden und wie sie Kreativität definieren.

Hajmozgalmak
Beszélgetések valódi szakértőkkel – Ismérie, textúraművész

BESZÉLGETÉSEK VALÓDI SZAKÉRTŐKKEL – ISMÉRIE, TEXTÚRAMŰVÉSZ

A francia hajstylist a párizsi szépségről beszél, és kifejti, miért érezzük magunkat úgy, mintha csak egy barátunkat látogattuk volna meg, ha időpontot foglalunk egyedi műhelyébe.

Mesterségem: Igor Josifovic fogalma az alkotóról és önkifejező ötletei

MESTERSÉGEM: IGOR JOSIFOVIC FOGALMA AZ ALKOTÓRÓL ÉS ÖNKIFEJEZŐ ÖTLETEI

Igor Josifovic megosztja önkifejező ötleteit és lakberendezési dekorációs koncepcióit, amelyek a növények kreatív használatára épülnek. Kifejti ezenkívül, hogy mit gondol az alkotó fogalmáról .

Művészetem: Astrid Eudeline

MŰVÉSZETEM: ASTRID EUDELINE

A papírművészettel foglalkozó alkotó mesél kreatív munkafolyamatáról, arról, hogy miért szeret papírral dolgozni, és hogy hogyan hozta létre az Authentic Beauty Concept nyitórendezvényére szánt alkotásait.

Városi tippek: Ina Lekiewicz Londonról

VÁROSI TIPPEK: INA LEKIEWICZ LONDONRÓL

Ina Lekiewicz, divatfotós és az Unpolished magazin alapítója megosztja bennfentes tippjeit Londonnal kapcsolatban, elmeséli, hogy hogyan inspirálja a város, és hogy hogyan örökíti meg annak textúráját a fényképészetben.

HAJMOZGALMAK

Egy nő a hajstílusán keresztül dönti el, hogy melyik oldalát mutatja meg a világnak. Ismerd meg a szépségideálok és a női egyenjogúság történetét.

Az én szépészeti kiruccanásaim – Jessica Skye

AZ ÉN SZÉPÉSZETI KIRUCCANÁSAIM – JESSICA SKYE

A jógaoktató és DJ mind magánemberként, mind munka céljából körbeutazza a világot. Ismerd meg utazási tippjeit, kedvenc szépészeti kiruccanásait, valamint azt, hogy hogyan viseli gondját hosszú hajának utazásai során

Városi tippek: Yanina Trapachka Varsóról

VÁROSI TIPPEK: YANINA TRAPACHKA VARSÓRÓL

Egy varsói nap a lengyel divatszerkesztővel és ügynökségtulajdonossal. Hagyd, hogy egy valódi bennfentes utazásra inspiráljon, és tippeket osszon meg veled a legmenőbb éttermekkel, szépségápolással és letisztult divatcikkeket árusító üzletekkel kapcsolatban.

SZALONKERESŐ
Beszélgetések valódi szakértőkkel: Adam Garland, session stylist

BESZÉLGETÉSEK VALÓDI SZAKÉRTŐKKEL: ADAM GARLAND, SESSION STYLIST

A brit session stylist beépíti a mindfulnesst, a mindennapi meditációt és a letisztult szépséget a csúcsdivat világába. A munkája saját, személyes hozzáállását tükrözi, és életre kelti az Authentic Beauty Concept jelentette mementót.

EGY KÖZÖSSÉG VAGYUNK, EGY KÖZÖS HITTEL

EGY KÖZÖSSÉG VAGYUNK, EGY KÖZÖS HITTEL

Az Authentic Beauty Concept születését fodrászok, kézművesek és közös értékeket valló emberek inspirálták. Ismerd meg történetünket! #AuthenticBeautyMovement

EMBEREK
Beszélgetések valódi szakértőkkel: Adam Garland, session stylist

BESZÉLGETÉSEK VALÓDI SZAKÉRTŐKKEL: ADAM GARLAND, SESSION STYLIST

A brit session stylist beépíti a mindfulnesst, a mindennapi meditációt és a letisztult szépséget a csúcsdivat világába. A munkája saját, személyes hozzáállását tükrözi, és életre kelti az Authentic Beauty Concept jelentette mementót.

Légy őszinte önmagadhoz

LÉGY ŐSZINTE ÖNMAGADHOZ

Modelljeinél is a #wokeuplikethis (így ébredtem fel) stílus kiemelésére törekszik. A hajstylist, Linda Shalabi bepillantást enged számunkra a már-már védjegyének számító légiesen könnyed hajpraktikáiba.

Védjegyének számító stílusa: Tökéletesen tökéletlen.

VÉDJEGYÉNEK SZÁMÍTÓ STÍLUSA: TÖKÉLETESEN TÖKÉLETLEN.

Az autentikus és egyedi stílusairól ismert hajstylist és szalontulajdonos, Hester Wernert-Rijn osztja meg velünk a tapasztalatait.

Autentikus minimalizmus

AUTENTIKUS MINIMALIZMUS

A minimalizmus az az alap, amelyre Jean-Philippe Beaupied a munkái során épít. Tudd meg, hogy miért épp a fodrászat kézműves oldalát értékeli a legtöbbre.

No-filter szemlélet

NO-FILTER SZEMLÉLET

Hogyan köszönhet vissza az esztétikai szemléleted a mindennapi munkádban? Találkozz Said Rubaii-val a saját nevét viselő, trendi, berlini-negyedben lévő szalonjában.

Legjobb a legjobbak között

LEGJOBB A LEGJOBBAK KÖZÖTT

Az Authentic Beauty Concept Working Hairspray elnyerte a JOY Prix de Beauté-n az év hajformázója díját.

Yanina Trapachka #MyBelief hitvallása

YANINA TRAPACHKA #MYBELIEF HITVALLÁSA

A lengyel stylist az Authentic Beauty Movement számára készített videójában kifejti, hogyan legyünk autentikusak, és beszél arról is, mit jelent az egyszerűség, valamint önmagunk szeretete.

Jessica Skye #MyBelief hitvallása

JESSICA SKYE #MYBELIEF HITVALLÁSA

Nappal jógaoktató, éjjelente DJ: a londoni kreatív szakember a jógamatracán vagy a táncparketten talál rá az autentikus szépségre. A videóban láthatjuk, hogyan ötvözi két szenvedélyét.

#MyBelief – Ina Lekiewicz

#MYBELIEF – INA LEKIEWICZ

A divatfotós megosztja egyedi elképzelését az autentikus szépségről, és elmagyarázza, hogy azért hozta létre saját divatmagazinját, hogy mindezt nyomtatásban is kifejezésre juttassa.

#MyBelief –  Igor Josifovic

#MYBELIEF – IGOR JOSIFOVIC

Igor Josifovic, az éles szemű belsőépítészeti szakember, szereti meglátni az autentikusságot a természet szépségében. Engedd, hogy a videó segítségével végigkalauzoljon a zöld világában.

#MyBelief – Christine Friberg

#MYBELIEF – CHRISTINE FRIBERG

A svéd DJ és stylist Authentic Beauty Movement számára készített videójában megmutatja, hogyan marad hű önmagához, és miként őrzi meg kreativitását és szabadságát.

Astrid Eudeline #MyBelief hitvallása

ASTRID EUDELINE #MYBELIEF HITVALLÁSA

Austrid Eudeline papírművész megosztja egyedi elképzeléseit az autentikus szépséggel kapcsolatban, és elmeséli, hogyan hat át mindent a színek szépsége

A városi nomád lágy vidéki gyökerekkel

A VÁROSI NOMÁD LÁGY VIDÉKI GYÖKEREKKEL

Fedezd fel a belső erejét és külső szépségét.

A könnyed szépség francia attitűddel

A KÖNNYED SZÉPSÉG FRANCIA ATTITŰDDEL

A kaliforniai strandhangulat és a francia hanyagság találkozása - Annabelle Belmondo "két oldala".

Az egyedi iker

AZ EGYEDI IKER

Chloe Nguyen énképére a legnagyobb hatást az ikertestvérével való szoros kapcsolata gyakorolta. Nézd meg, ő hogyan emeli ki az egyedi szépségét

A belülről fakadó szépség

A BELÜLRŐL FAKADÓ SZÉPSÉG

Dolgozott Milla Jovovics-csal és Kate Moss-szal akkoriban, mikor a nyers realizmus az extrémitások irányába fordult. Drew Jarrett és az autentikus szépség megragadása.

A vakmerő és bohém divatbennfentes

A VAKMERŐ ÉS BOHÉM DIVATBENNFENTES

Gabrielle Rul az egyedi szemléletmódján és inspirációján keresztül emelkedik ki a tömegből. Kikértük a véleményt a természetes lookokról és az autentikusságról.

Copy: https://www.authenticbeautyconcept.hu/

Nincs ilyen termék
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft