Kent Kefék

 

 

 

A Kent Brushes-t 1777-ben William Kent alapította III. György uralkodása alatt. Kiemelkedő helyet foglalunk el az kefekészítés történetében, töretlen nyilvántartással a kiváló minőségről a termékekben, amelyet kilenc uralkodásra a Royal Warrants megadásával ismertek el.
 
A Kent család hat generációig folytatta a cég vezetését 1932-ig, amikor a három Kent testvér közül az utolsó elhunyt. Ezután Mr. Eric LH Cosby, a Cosby Brushes Ltd tulajdonosa társulást kötött a GB Kent & Sons céggel. Ezzel új fejezet kezdődött Kent hosszú történelmében, és azóta a Kent Brushes a Cosby család kreatív és dinamikus irányítása alatt áll.
 
KINEVEZÉSSEL
ŐFELSÉGÉHEZ: THE QUEEN
BRUSH MAKERS
GB KENT & SONS PLC
HERTFORDSHIRE
 
Családunktól a tiédig ...
A 2020-as év végéhez közeledve szeretnénk köszönetet mondani minden Kent-ügyfelünknek az egész évben nyújtott folyamatos támogatásért.
 
Ez a szezon a pihenés és az elmélkedés örvendetes időszakaként érkezik, miután sokunk számára nehéz év volt. A karácsony az az idő, amikor összefogunk és örülünk a világ jójának, átgondoljuk a pozitívat. Itt az ideje, hogy megünnepeljük szeretteit, mind a közelben, mind a távolban. És bár lehet, hogy nem mindannyian tudunk együtt ünnepelni, ahogy az elmúlt években tennénk, a karácsony arra az időre szól, hogy a legközelebbi és legkedvesebbek tudják, mennyit jelentenek neked.

 

Tovább
 
 
Megalakul a Kent Brushes
William Kent Londonban alapítja cégét, a GB Kent and Sons Ltd-t abban az évben, amikor az oxigén felfedezésével kapcsolatos áttörő kutatásokat tettek közzé. Az üzletet figyelemre méltó módon alapították több mint 25 évvel a vonat és a kerékpár feltalálása előtt, sőt olyan ikonikus tereptárgyak előtt, mint a Big Ben.
 
 
 
Királyi jóváhagyás
Kent Brushes megtiszteltetés volt, hogy királyi parancsot adott ki kilenc egymást követő szolgáló uralkodó számára. 1837 az az év, amikor Viktória királynő trónra lépett, és ezt a pozíciót több mint 60 évig töltötte be 1901-ben bekövetkezett halála előtt.
 
 
 
Teljes gőzzel előre
A gőzerő megjelenése az ipari forradalom egyik jellemzője volt, és a Kent Brushes volt az első gyár, amely a gépeinek meghajtására használta fel. 1882-re a Kent Brushes 600 alkalmazottal rendelkezett, és több mint negyede a fogkefék gyártásával foglalkozott.
 
 
 
Az úton
A 20. század fordulóján az első autók megjelentek a brit utakon, és a Kent Brushes gyorsan megragadta ezt az új közlekedési formát. Az elsők között kezdtük el használni a motoros szállító járműveket, és kefeinket minden eddiginél gyorsabban eljuttattuk az ügyfelekhez.
 
 
Segítségnyújtás az I. világháborúban
Az első világháború kitörése során az ország egyesült a háborús erőfeszítésekben, és a Kent Brushes is kivette a részét, és több százezer ecsetet szállított a Háborús Hivatal számára. A kefék a katonák készletének kulcsfontosságú részét képezték, hajkefével, fogkefével, borotvakefével, cipőtisztító kefével és gombkefével.
 
 
A Cosby család veszi az irányt
 
 
A Kent Brushes történelmének egyik legnagyobb eseménye 1932-ben zajlik. Miután a vállalatot hat generáción keresztül irányították, a három Kent testvér közül az utolsó elmúlik, és Eric Cosby megveszi az üzletet. Azóta vezetik a céget, a XXI.
 
 
Új királyi parancs
Uralkodó uralkodónkat, II. Erzsébet királynét 1952-ben koronázták meg, és három évvel késõbb Kent Brushes lesz a királyi parancs büszke címzettje, mint ecsetkészítõ felségének. A Kent Brushes továbbra is az egyetlen királyi engedély birtokos a hajkefék számára.
 
 
Alan Cosby csatlakozik a Kent Brusheshez
Az 1960-as évek végén kulcsfontosságú személyi változás történt, Alan Cosby, a Cosby család része, amely 1932-ben vette át a Kent Brushes-t. Alan a Kent Brushes jelenlegi ügyvezető igazgatója és elnöke, Eric Cosby unokája.
 
 
A Headhog bemutatása
A Kent Brushes több mint 250 termék közül választhat, de egyik sem volt népszerűbb, mint a Headhog. Ezt a legkeresettebb ecsetet 1974-ben dobtuk piacra, és hihetetlenül népszerűnek bizonyult. Légpárnás fejével és karcolás nélküli nejlon tollakkal jó okból a legkeresettebb!
 
 
Mo fésülködik Movembernek
A Movember figyelemfelkeltő kampánya indítása óta közel 500 millió fontot gyűjtött össze, és a Kent Brushes 2013-ban bekapcsolódott. Megdöbbentő 100 000 kézzel készített „Mo Combs” -t értékesítettünk, értékes forrásokat gyűjtöttünk a jótékonysági célokra, és a férfiak bajuszát tökéletesen ápoltuk.
 
 
Queen's Award vállalkozásért
Történelmünk egyik legrangosabb éve, 2017 volt, amikor Kent Brushes megkapta a Queen's Award díjat a vállalkozásért: Nemzetközi Kereskedelemért, az innovatív formatervezésünk és a tengerentúli piacokon elért sikerek elismeréseként. Nem csak ezt, hanem felkerültünk a Financial Times Top 1000-es listájára, amely Európa leggyorsabban növekvő cégeit jelöli.
 
 
Közeledik a kereskedés 250 évéhez
A 250. évforduló felé tartva a jövő fényesnek tűnik a Kent Brushes számára. Termékeink világszerte több mint 50 országban kaphatók, sok kefénkhez fenntartható anyagokat használunk, és izgalmas, innovatív új termékkínálattal rendelkezünk, amelyek hamarosan bejelentésre kerülnek - figyelje meg ezt a helyet ...
 
 
1777
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 2020
 
 
Ma Alan HL Cosby, Eric Cosby unokája, ügyvezető igazgató és elnök, fia, Ben Cosby az üzlet mellett dolgozik. A vállalat központja Londonból, a gyárba, Apsley-be, Hertfordshire-be költözött 1904. február 6-án, és a mai napig ott van.
 
A vállalat továbbra is megőrzi a kézművességet és a példátlan minőséget, amely Kent hírneve. Még a mai gyorsan mozgó, sorozatgyártású összeállításban is büszkék vagyunk arra, hogy sok eredeti kefét mégis kézzel gyártunk.
 
Ennek ellenére elkötelezettek vagyunk termékeink fejlesztése és továbbfejlesztése mellett, minden lépésükkel. Kihasználjuk a legújabb csúcstechnológiai gyártási folyamatokat, miközben az elismert hagyományos módszerekre építünk, hogy megteremtsük a világ legkiválóbb példáját minden gyárunkat elhagyó kefére.
 
 
 
 
 

Copy: https://kentbrushes.com/

Tovább